Vriendenavond 2018

Belofte maakt schuld. en die lossen we in op ZATERDAG 8 september, aanvang 20.15 uur.

We trakteren we de “Vrienden van Theater Kleintje Kunst’ op deze, door hen, gratis te bezoeken voorstelling.  Altijd weer een verrassing en ditmaal wederom de ‘Cabaretpoel’ omdat het zo bijzonder is: jong aanstormend talent, dat bij ons de kans krijgt te schitteren op weg naar hun, hopelijk, veelbelovende carrière!

Vier nieuwe cabarettalenten spelen elk een voorstelling van ongeveer 25 minuten. U ziet finalisten en prijswinnaars van diverse cabaretfestivals. De Cabaretpoel is een soort reizend cabaretfestival, maar dan zonder competitie element.
Een avondje Cabaretpoel is een echte belevenis. Het is een zeer afwisselende avond met vier uiteenlopende cabaretgenres. Vier voorstellingen voor de prijs van één, met voor elk wat wils. Wie
er spelen blijft meestal tot de avond zelf een geheim. Dus laat uzelf verrassen door het talent van de toekomst. Wie weet ziet u wel de toekomstige Theo Maassen of de nieuwe Youp van ’t Hek.

In ieder geval ziet u vier keer iets nieuws!

Voor “Vrienden”, die hun bijdrage hebben gedoneerd is deze avond GRATIS.  Overige bezoekers zijn welkom voor slechts € 12,50!

Reserveren: theaterkk@gmail.com of bel/sms 06-54220108