Theater DRAAD: ‘Terugspeeltheater’

Vrijdag 12 mei, aanvang 20.15 uur.

Een nieuwe theatervorm nu in ons theater: THEATER DRAAD: ‘Terugspeeltheater’ is een vorm van improvisatietheater die gebruik maakt van de verhalen uit het publiek. De acteurs en muzikanten zetten dat ter plekke om in theater. Herken jezelf in het verhaal van een ander en je voelt verbinding.

Draad verbindt, verbeeldt en verrast!

Kom genieten van deze unieke theater belevenis.

Op de vloer: Tjitske Muller, Keesjan Soethoudt, Mijke Linssen, Henri de Vries (saxofoon) en David Patanjali Samson (percussie).

Theater Draad verbindt mensen met elkaar:
Met zo min mogelijk middelen en met optimaal improvisatietalent zetten de acteurs en muzikanten de verbeelding aan het werk; daar is alles mogelijk! Terugspeeltheater van Draad gaat de diepte in; het weerspiegelt wat wij als mensen met elkaar gemeen hebben (de inclusiviteit van de ervaring) in plaats van wat ons van elkaar onderscheidt (de exclusiviteit). In het individuele verhaal schuilt het universele verhaal, dat waar we ons ten diepste in kunnen herkennen. De kunst is om dit op luchtige wijze te belichten. Lachen is herkennen, ontroering ook.

Theater Draad zorgt met liefde voor een onvergetelijke ontmoeting.

Reactie bezoeker: “…..Ik ben nog steeds onder de indruk van de voorstelling van gisteravond…Theater Draad is fenomenaal! Met respect, humor en ontroering spelen zij de verhalen van mensen ’terug’. Dat levert prachtige beelden op…Nog nooit heb ik een bijeenkomst meegemaakt waarvan ik zeker weet dat alle aanwezigen geraakt en onder de indruk naar huis gingen. Kortgeleden was dat het geval!”

Reserveren: theaterkk@gmail.com of bel/sms 06-54220108   Entree: € 17,-

2 Theatyer DRAAD