TG Spektakel: Dubbelvoorstelling

U komt vast uitgerust naar de voorstelling, want vannacht is de WINTERTIJD ingegaan en sliep u mogelijk een uurtje langer…!

Zondag 29 oktober, aanvang 14.30 uur,  speelt Toneelgroep Spektakel twee eenakters, te weten: Te Koop en 90 cent per minuut, een tragikomedie en een komedie.

Wat hebben deze stukken gemeen? Weinig. Of het moet zijn dat ze draaien om mensen die met de toekomst bezig zijn. Sommigen denken die te kennen. Anderen menen dat ze de toekomst naar hun hand kunnen zetten.

‘Te koop’:  “Ze houdt dus van hem, daar verandert niets aan”, zegt ze. Maar ze heeft ruimte nodig en daarom wil Astrid niet langer met Theo samenwonen. Hun huis staat te koop, hoe erg hij dat ook vindt. Die dag komen er kijkers. Tot Astrids schrik, is één van hen iemand uit haar verleden. Dat wil ze het liefst negeren. Maar niet iedereen denkt daar hetzelfde over en dat zet alle relaties op scherp.

’90 cent per minuut‘:  Manuela is de presentatrice van ‘Sterren spreken’, een paranormaal tv-programma, waarin kijkers naar de studio bellen. Ze stellen vragen over hun toekomst, die ze met hulp van haar pendel beantwoordt. Maar omdat de kijkcijfers nogal tegenvallen, heeft de producer voor deze keer Erika ingezet als co-presentatrice. De beste van de twee, mag voortaan het programma presenteren. Manuela besluit het lot een handje te helpen.

Acteurs:     Madelon Schipper, Dick Nijman, Evita Philipsen, Frank Schaap, Marijke van Roekel, Sandra Krens

Auteur:        Sandra Krens                                        Regie:     Dick Nijman

Reserveren: theaterkk@gmail.com of bel/sms 06-54220108

Entree: € 17,-

2 SPEKTAKEL