Robert Grijsen & Eric Bergsma: Tussen de regels

Zondag 25 mei, aanvang 14.30 uur een primeur voor Kleintje Kunst:

Twee mannen. De een draagt gedichten voor, de ander beroert ter afwisseling de toetsen. Ieder een eigen taak, dat is wat je verwacht. Maar verwachtingen zijn er om overtroffen te worden, vinden dichter Robert Grijsen en pianist Eric Bergsma. Dus verleggen zij in ‘Tussen de regels’ hun grenzen. Voor dit begeesterde tweetal staan poëzie en muziek niet op zichzelf, maar kunnen de genres elkaar aanvullen en overlappen. En ook de rolverdeling hoeft niet zo strikt te zijn. Grijsen en Bergsma doen alles graag net even anders.

Vanuit die invalshoek zijn ze aan de slag gegaan, met als resultaat een gevarieerd en lichtvoetig literair programma. Een aanstekelijke mix van gesproken en gezongen tekst, humor en ernst, uitbundige muzikaliteit en boeiende bespiegelingen. Het publiek krijgt een actieve rol toebedeeld: samen een gedicht maken. Zo wordt het een inspirerende middag, waarbij tussen de regels heel wat te ontdekken valt.

Robert Grijsen was stadsdichter van Hilversum en Eric Bergsma componeerde muziek voor de omroep. Beiden zijn al lange tijd werkzaam in de theaterwereld. Met dit programma debuteren ze als duo.

Reserveren: theaterkk@gmail.com of bel/sms 06-54220108

Entree: € 17,-