Pleintje Kunst: ‘Ramses in vogelvlucht’

Al weer de laatste ‘Pleintje Kunst’ voorstelling:

Zondag 4 september, aanvang 14.30 uur, is er na hun optreden binnen, nu buiten een wel héél bijzonder programma. Fredie Kuiper en Jorick Jochims treden op met hun programma:

‘Ramses in Vogelvlucht’

“Van alles wat er over mij wordt gezegd, kan ik gelijk het tegendeel beweren: eerlijk, oneerlijk, trouw, ontrouw maar nooit spijt! Ik heb geleefd. En ik hoop dat u dat ook doet!

Om een ode aan het onnavolgbare leven van Ramses Shaffy te kunnen geven is deze voorstelling naar het leven van Ramses ontwikkeld door Fredie Kuiper (zangeres en accordeoniste) en Jorick Jochims (acteur en zanger). Na een succesvol optreden op Oerol hebben zij in de voorbije jaren opgetreden in kleine zalen en huiskamers. Vanuit die gedachte is het programma destijds ook ontstaan.

Voor Fredie speelt Ramses Shaffy een belangrijke rol in haar leven. Op haar eigen wijze: zo dronk ze menig glas met hem en heeft ze veel memorabele ontmoetingen met hem gehad.

Jorick is tijdens zijn opleiding (toneelschool Herman Teirlinck te Antwerpen) in aanraking gekomen met de muziek van Ramses Shaffy, hij was gelijk verkocht! Sindsdien heeft hij Ramses niet meer kunnen loslaten.

Reserveren : theaterkk@gmail.com                                           Entree € 18,-