Pleintje Kunst: Philippe Elan

Zondag 14 augustus, aanvang 14.30 uur zingt Philippe Elan met zijn vaste begeleider Reyer Zwart weer ‘Les étoiles du ciel’… (haha). Deze keer in de open lucht. Dat wordt weer een feestelijke middag!

Philippe Elan werd geboren in Frankrijk en is vanaf 1986 in Nederland komen wonen. In dat jaar maakt hij een vliegende start door het chanson concours van de Alliance Française te  winnen.
Sindsdien is hij een veel geziene vertolker van het Franse chanson, waarmee hij jaar na jaar in de theaters is te zien met solo programma’s samen met arrangeur, producer en vaste begeleider Reyer Zwart. Hij treedt op met artiesten als Cor Bakker, Louis van Dijk, Liesbeth List en Laura Fygi. Sinds 2013 treedt Philippe ook op met het Amstel Quartet, een beroemde saxofoonformatie die concerten geeft over de hele wereld. Naast zijn samenwerking met jazz en pop muzikanten heeft Philippe ook vaak opgetreden op klassieke podia onder andere samen met Holland Symfonia in 2009, Het Gemini ensemble en de Johan Willem Friso Kapel in 2013.
Philippe is vaak te gast in radio- en tvprogramma’s waar hij pleitbezorger is van het Franse lied.

Reserveren verplicht: theaterkk@gmail.com              Entree: 18,-