Op-het-plein: CABARETPOEL

Zondag 23 augustus, aanvang 14.30 uur, een bijzonder spektakel ‘Op-het-plein’“De Cabaretpoel”

In de Cabaretpoel spelen vier nieuwe cabarettalenten elk een voorstelling van ongeveer 25 minuten. U ziet finalisten en prijswinnaars van diverse cabaretfestivals. De Cabaretpoel is een nieuw initiatief voor aanstormend cabarettalent om zich aan het publiek te presenteren. Het is een soort reizend cabaretfestival, maar dan zonder competitie element.

Een avondje Cabaretpoel is een echte belevenis. Het is een zeer afwisselende avond met vier uiteenlopende cabaretgenres. Vier voorstellingen met voor elk wat wils.

Wie weet ziet u wel de toekomstige Theo Maassen of de nieuwe Youp van ‘t Hek. In ieder geval ziet u vier keer iets nieuws!

Hidde van Gestel          Hij won in 2019 als 18-jarige  Puck’s Talent Cabaret in Arnhem. Dit  nieuwe cabarettalent neemt je mee in zijn gedachtewereld met scherpe humor en een vleugje saxofoon.

Oscar Smit          In 2019 haalt Oscar de finale van het Groninger Studenten Cabaret Festival. De jury toen: “Oscar speelt knap in op de actualiteit, heeft een hoge grapdichtheid en een goede timing.”

 Floris de Vree          Hij won in 2020 Puck’s Talent Cabaret in Arnhem. Jong, energie, snelheid, dicht, open, misschien wel een gitaar en nog veel meer. Fasten you seatbelts!

 Thjum Arts          Wanneer hij opkomt, gebeurt er iets. Met een droogkomische stijl praat hij over alledaagse zaken en combineert dat met zijn filosofische, maatschappelijke kijk. Hij doet enkele ‘spoken words’ en onderzoekt zichzelf en het leven op een dusdanige manier, dat je na afloop niets anders kunt zijn dan onder de indruk. Jury- en publieksprijs Amsterdams Studenten Cabaret Festival 2018, finalist Leids Cabaretfestival 2020.

Reserveren verplicht: theaterkk@gmail.com           Entree: € 15,-