Potvis

Officiële opening & ‘De Potvis’

Eindelijk is het zover! Meer dan anderhalf jaar geleden werden de eerste plannen gemaakt om van het repetitiegebouw van Kunst & Genoegen een theater te maken. Vele uren gingen voorbij aan denkwerk, timmerwerk en schilderwerk. Om een en ander te overdenken werd er gepauzeerd met een kopje koffie of een biertje. Het eindstation is Theater Kleintje Kunst. Een wonderschoon mini-theater met een gezellige foyer en een zaal met veertig heerlijke zitplaatsen. Als we een kijkje nemen in het theater kunnen we niet anders dan Plato gelijk geven; “Schoonheid is zichtbaar geworden liefde.”

Dit wonderschone theater werd eerder dit jaar al officieus geopend, maar het is nu tijd voor de officiële opening. Deze zal op 14 december a.s. plaatsvinden om 19:45 en verricht worden door Eric Boog, wethouder van cultuur, gemeente Hilversum. Aansluitend zal de voorstelling ‘De Potvis’ het spits afbijten en het theater inwijden.

Kaarten voor de voorstelling zijn te koop voor de volgende dagen: 15, 16, 20 en 21 december 2007. Reserveringen kunnen gedaan worden via: reserveringkg@gmail.com

 

Potvis

 

 

Klik op ‘Lees meer…‘ voor informatie over de voorstelling

“De Potvis”

“De Potvis” gaat over twee zussen en hun moeder, die worden geconfronteerd met de beperkte houdbaarheid van hun bestaan. De zusjes zijn zo verschillend als maar kan.

Dat blijkt als ze elkaar treffen in het ouderlijk huis aan zee, om orde op zaken te stellen na de dood van hun humeurige vader.

Wat een kort familiebezoek had moeten zijn, krijgt een andere wending, als blijkt dat moeder niet meer zo goed voor zichzelf zorgt.

Ze wordt afhankelijker van haar dochters, die het zelf al zo moeilijk hebben. En wat doen ze nou met vader, nou ja, met wat daar nog van over is?

De Potvissers:

Ingrid Visser………………………….Petra Bakels

Mia Visser……………………….Kathinka Warning

Roos Visser…………………………Conny Verloop

Waltervan der Werf………………Gerrit Verbeek

regie………………………………Eugène Mennen

techniek…………………………………Henk Loot

 

Speeldata:

14 december – aanvang 20:15: besloten voorstelling

15, 20, 21 december – aanvang 20:15

16 december – aanvang 14:30

Voor alle dagen zijn nog kaarten beschikbaar.

Reserveringen via: reserveringkg@gmail.com