MUSA: ‘Waterkonijnen’ en RAMON CHARTRER: ‘Roestplaats’

Vrijdag 24 september, aanvang 20.15 uur cabaret: MUSA (Muhsin Abdulwahab) speelt zijn voorstelling ‘Schaakmat‘. Daarnaast treedt ook RAMON CHATRER op met zijn voorstelling ‘Roestplaats’.

MUSA is de overgebleven helft van het voormalige duo De Waterkonijnen. Hun programma was ‘Buitengewoon grappig, intiem, herkenbaar’, volgens een recentie.

Musa is een man met een missie. Na een succesvolle Cameretten finalistentour met De Waterkonijnen, zet hij nu de tanden in zijn eerste solovoorstelling. Hij brengt verhalen die uit het leven gegrepen zijn en laat zich daarbij van zijn meest kwetsbare kant zien. De gemene deler tussen humor en kwetsbaarheid is immers dat het verbindt, zo vindt hij. En verbinding, daar is het hem om te doen. ‘Schaakmat’ is een buitengewoon grappige, intieme, herkenbare, cultuuroverstijgende en soms ook opzienbarende reis door het leven; puur en oprecht cabaret dat je lang bijblijft. Zijn solo pad bewandelt hij kritisch, ontwapenend, humoristisch, met een flinke dosis zelfspot en niet bang om zijn emoties te delen met het publiek

RAMON CHATRER is cabaretier en zanger. In 2020 won hij de Jury,- Publieks,- en Persoonlijkheidsprijs van het Groninger Studenten Cabaret Festival en in 2021 stond hij in de finale van het Amsterdams Kleinkunst Festival. Hij is wekelijks te horen met een cabaretrubriek bij Giel Beelen op NPO2.
Roestplaats is een muzikale voorstelling over de lusten en driften die in ons mensen schuilen, waarin eindelijk eens ruimte is voor al onze manische hersenspinsels en diepste gevoelens. Met rauwe kleinkunst en en zang vanuit zijn tenen bespreekt Ramon Chatrer dat wat we al jaren verdrukken. Ramon duikt samen met het publiek in de beerput die altijd maar gedempt moet blijven. Hoe gaan we om met onze kwade kanten als we eigenlijk liefdevol willen zijn?

Reserveren en coronacheck verplicht:  theaterkk@gmail.com        Entree: € 18,-