WEB-Mateo

Mateo Alvarez: “To all my Friends”

  Singer/Songwriter  

Zondag 12 mei, aanvang 14.30 uur, speelt bij ons Mateo Alvarez “To all my friends” van zijn gelijknamige cd.

Mateo vertelt:
Ik zing graag en speel al vanaf mijn 10e gitaar – voor iedereen die het maar wil horen.
Mijn streven is mij volledig bezig te houden met mijn muziek; dit kunnen covers zijn die ik fijn vind, maar zeker ook mijn eigen liedjes, deze uit te brengen en met warmte live over te brengen en er zo ‘ons feestje’  van te maken. De covers zijn voornamelijk uit de periode ’60 en ’70. Die periode is de basis geworden van mijn muziek en ik heb me laten inspireren door bands als The Beatles en The Who.

In Spanje heb ik me professioneel met muziek bezig gehouden in een duo met mijn toenmalige vrouw; daaromheen is een band ontstaan ‘Ruby’s Gang’, waarmee we een CD hebben opgenomen met voornamelijk eigen composities. Deze fantastische belevenis heb ik weer mogen meemaken: mijn eigen CD ‘To all my friends’ is 12 oktober j.l. uitgekomen: “aangenaam en herkenbaar, romantisch” aldus enkele reacties.

Ik heb veel ervaring mogen opdoen in bars, theaters, radio en tv en deze ervaringen hebben mij gevormd tot de live artiest die ik nu ben.

Zijn publiek zegt hierover: ‘De kracht zit in de overtuiging van zijn vertolkingen, de souplesse en warmte in zijn stem, het in elkaar laten overvloeien van zang en gitaar, en het spelen met dynamiek

Reserveren: theaterkk@gmail.com of bel/sms 06-54220108     Entree: € 12,50

 

WEB-Mateo

Extra info: www.mateoalvarez.nl