WEB-KKCafe-9

KleintjeKunstCafé (9)

  Open huis  

Zondagmiddag 2 juni, aanvang 15.00 uur, is er ter afsluiting van het seizoen: KleintjeKunstCafé, dé ontmoetingsplaats voor toneel-, muziek- en overige cultuurminnaars. Tijd om eens even bij te praten met bekende, minder bekende en nieuwe theaterliefhebbers en -vrienden.


Met live jazz door Corien Ottes, die ons regelmatig verblijdt met haar saxofoonmuziek!
 Bespeelt u een instrument? Neem ‘m mee en kom jammen! Piano aanwezig.


Bovendien krijgt u een optreden aangeboden van Henk Bogaard, die een aantal eigen, cabareteske, liedjes met bijzondere teksten ten gehore zal brengen. Sinds 1992 schrijft hij Nederlandstalige teksten over dat wat hem raakt, opvalt, bezighoudt, of hem zomaar te binnen schiet; zeer divers, maar altijd cabaretesk van aard.
Ooit volgde hij enige tijd een groente- en fruitrijk dieet met als resultaat dat veel van zijn creaties over voedsel gaan. Daarnaast komen echter ook de andere zaken des levens (kleine ongemakken!) in zijn oeuvre ruim aanbod, zoals: De waardering voor mijn snaarinstrument, Het prettige ‘boter bij de vis’ principe, Irri-tante Joke, Een bergtocht, Dat alles zo ‘leuk’ moet zijn tegenwoordig, Zijn digibetisme, Het pasjes gedoe, Ontstoken tandvlees, Het tekort aan privacy binnen een relatie, De verwarring omtrent een variable haardracht, Zijn moeders kleine eigenwijze teentje, Kleine hondjes en hun praktische nut, Een onhandigheidje naar een dame toe, Het ontspannende effect van een boswandeling en hij heeft ook een heus Afscheidslied geschreven voor het geval er tijdens het optreden een intieme band mocht zijn ontstaan met het publiek.


Laat even weten of u komt:  theaterkk@gmail.com of bel/sms 06-54220108.     

Entrée: GRATIS  dus dat kan geen belemmering zijn om de immer gezellige sfeer niet te komen proeven.

WEB-KKCafe-9