Frederic & de katoenvelden

Zondagmiddag 19 oktober, aanvang 14.30 uur, neemt Daan Hofman ons mee op reis:

Frederic is een Parijse chansonnier, een romantische ziel die eind jaren ‘50 afreist naar de Mississippi. Op zijn zoektocht naar het mysterie van de Blues raakt hij verstrikt in de duistere mythes van deze machtige rivier.

“Stemmig, kleurrijk & avontuurlijk” (Krenten uit de pop)

Op een poetische en krachtige woordenstroom neemt Daan Hofman (Winnaar Publieksprijs Concours de la Chanson 2014) ons mee in deze koortsachtige trip. Met de muziek van o.a. Jacques Brel, Serge Gainsbourg, Howlin’ Wolf en Tom Waits volgen we Frederic op zijn reis door de katoenvelden, waar het warme klankenpalet van Franse chansons moeiteloos versmelt met de rauwe rafelranden van de Blues. Op het kruispunt van deze twee tradities klinkt uiteindelijk zijn eigen lied.

Het album Frederic & de katoenvelden van Daan Hofman kwam uit in April 2013 en werd door de pers onverdeeld positief ontvangen als een bijzonder werk:

“Persoonlijk & eigenzinnig” (Revolver)

“Een werk vol passie voor muziek. Organisch geluid, bezielde begeleiding, poetische teksten en de stem van Daan. Een welkome reis met Frederic door de katoenvelden.” (Musicfrom.nl)

Na een succesvolle promotie tournee langs poppodia en festivals, maakt Daan Hofman zich op voor de stap naar het theater.

“Daan Hofman laat zich kennen als ambitieuze popchansonnier!” (Heaven)

Reserveren: theaterkk@gmail.com of bel/sms 06-54220108          Entree: € 15,-

Extra info: www.daanhofman.nl

frederikenkatoenvelden