Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

‘Donald Trump is niet gek’

16 oktober 2020 @ 20:15 - 22:15

Vrijdag 16 oktober, aanvang 20.15 uur een wel héél bijzondere voorstelling; een interactieve verkiezingsshow!

Wordt Donald Trump herkozen, of kiest Amerika voor een ander? Tijdens een informatieve en humoristische avond met het interactieve programma ‘Donald Trump is niet gek’ nemen Amerikakenners Maarten Kolsloot en Victor Vlam hun publiek mee in de wereld van de Amerikaanse campagnes van nu en vroeger. De spanning, de chaos, de intriges – alles komt aan bod! Naast serieuze gesprekken is er ruimte voor hilarische én ontroerende beeldfragmenten uit de Amerikaanse verkiezingsstrijd.

Wat kun je nog meer verwachten?

  • Noem je favoriete snoepgoed, en Maarten en Victor vertellen je op wie je stemt
  • Schrijf met zijn allen deze avond de ideale campagnespeech! Yes, you can!
  • Hoe je de winnaar van de spannende verkiezingsstrijd kunt voorspellen in drie stappen (hint: kijk verder dan de peilingen)
  • Speel de Grote Trump Test om te bepalen wie het meest op Trump lijkt

Maarten en Viktor analyseren regelmatig de Amerikaanse media voor radio en tv. Zij schreven het boek Donald Trump is niet gek, uitgekomen bij Uitgeverij de Kring. Beiden hebben gewerkt voor Amerikaanse politici, respectievelijk Senator Chris Dodd en Barack Obama.

Kaptein Producties verwacht dat nu Donald Trump een brevet van onvermogen afgeeft in de bestrijding van de coronacrisis en ook economisch het Amerikaanse perspectief versombert steeds meer mensen in de maanden september en oktober 2020, voorafgaand aan de officiële Amerikaanse verkiezingsdatum 3 november 2020, zich met kennis van zaken, maar ook met een knipoog, willen laten voorlichten over het Amerikaanse verkiezingscircus. De verkiezingsshow ‘Donald Trump is niet gek’ biedt het publiek die kans.

Reserveren verplicht: theaterkk@gmail.com                     Entree € 17,-

Gegevens

Datum:
16 oktober 2020
Tijd:
20:15 - 22:15

en Kleintje Kunst TG