Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Ryan van den Akker: ‘Zoet-Zuur’

10 februari 2019 @ 14:30 - 16:30

Door een ernstig ongeval kon deze voorstelling in nov. 2018 geen doorgang vinden. We zijn blij dat ze weer voldoende is hersteld om alsnog op te treden en wel op:

Zondag 10 februari, aanvang 14.30 uur speelt Ryan van den Akker haar programma ‘Zoet-Zuur’.

Actrice-zangeres Ryan van den Akker, bekend als hoofdrolspeelster uit tal van musicals, waaronder Cyrano, De Jantjes, Elisabeth, My Fair Lady en de stem van Alfred Jodocus Kwak is terug op het podium met haar eigenzinnige theatershow ‘Zoet-Zuur’. Een nieuwe ervaring op theatergebied.

Samen met haar pianist/gitarist neemt zij u op indringende wijze mee naar de periode vanaf de jaren ’30 waarin de kleinkunst en het cabaret hoogtij vierden in een sombere tijd waarin het publiek behoefte had aan amusement en vrolijkheid.

Met haar bijzondere repertoirekeuze (‘Bel Ami’, ‘Ich will keine Schokolade’, ‘Dat is de kleine Man’), haar verrassende interpretaties en bijzondere setting, trakteert zij haar publiek op Duitstalige kleinkunst, cabareteske nachtclubliederen, intense ballads en speelse acts. Met haar warme stem, feilloze intuïtie, indringende interacties en gevoel voor humor houdt zij het publiek in haar ban.

  • Ryan van den Akker: zang

“Er zijn maar weinig mensen in het theater die je zo weten te raken. Zij verovert, verrast je met haar ludieke uitdagingen, pakt je bij de strot, speelt met haar publiek, zingt de sterren van de hemel. Ze ontroert je tot op het bot en is dan weer hilarisch en fel. Niet doorsnee. Een kameleon. Een ware happening”, Herman van Veen.

Reserveren: theaterkk@gmail.com of bel/sms 06-54220108

Entree € 17,-

Gegevens

Datum:
10 februari 2019
Tijd:
14:30 - 16:30

en Kleintje Kunst TG