Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Pleintje Kunst: ‘Jodymoon Firestone’

3 juli 2022 @ 14:30 - 16:00

Zondag 3 juli, aanvang 14.30 uur, zijn bij ons te gast: Digna Janssen (zang, piano) en Johan Smeets (gitaar, dobro, percussie, zang). Zij vormen het singer-songwriterduo onder de naam ‘Jodymoon’.

Jodymoon bestaat dit jaar 15 jaar en dat vieren ze met hun nieuwe album ‘Firestone’. Op dit live in de studio opgenomen album laat het Maastrichtse duo zien dat het na 15 jaar nog steeds spettert en knalt. Ze wilden qua sound helemaal terug naar de basis, met in de hoofdrol gitaar, piano en zang met hier en daar een cello en dat is met verve gelukt. Eerlijke muziek van twee rasmuzikanten.
Jodymoon won de publieksprijs van de Grote Prijs van Nederland (winnaar 2008). De band trad op in onder meer Canada, Spanje, Engeland, Duitsland en Italië en speelde als voorprogramma van onder andere Joan Armatrading, Damien Jurado, Wende en Tom McRae. Hun albums kregen stuk voor stuk lovende recensies. Het album ‘The life you never planned’ on werd ook in Duitsland uitgebracht en leverde Jodymoon een uitgebreide tour op. De singles ‘The Long Way round’ en ‘Hitchhike Overdrive’ waren veelvuldig te horen op o.a. NPO Radio 1 & 2.

Ook dit jaar staan er weer nieuwe optredens door het hele land op de agenda.

Even horen https://www.youtube.com/watch?v=YhInkI40ltY&t=18s

Reserveren verplicht: theaterkk@gmail.com                  Entree: € 18,-

Deze voorstelling wordt mede mogelijk gemaakt door de
Gemeente Hilversum.

 

 

Gegevens

Datum:
3 juli 2022
Tijd:
14:30 - 16:00

en Kleintje Kunst TG