Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

UITGESTELD: Philippe Elan ‘Ma France en chansons’

15 november 2020 @ 14:00 - 15:15

Dit optreden is wederom UITGESTELD, ‘n nieuwe datum volgt… ******************************************************************

Zondag 15 november, aanvang 14.00 én 16.00 uur. Een heel bijzondere middag: we zijn trots om Philippe Elan te mogen ontvangen met zijn prachtige voorstelling ‘Ma France en chansons’.

Een reis in chansons door het Frankrijk van Edisonwinnaar Philippe Elan….over de liefde uiteraard, maar zonder daarbij de literatuur, de maatschappij, de films, de kunst te vergeten.

Klassiekers uit de chansongeschiedenis illustreren deze muzikale reis van Philippe. Denk aan Charles ­Aznavour, Julien Clerc, Edith Piaf, Jacques Brel, Jean Ferrat en vele anderen maar ook nieuwe chansons, speciaal voor deze voorstelling geschreven. Met daarnaast chansons van eigen hand die in de afgelopen jaren zijn opgenomen op de verschillende albums. Tussen de liedjes door zal Philippe aan het publiek zijn gevoelens, herinneringen en anecdotes die vast­zitten aan al deze liedjes toevertrouwen. Het is de bedoeling dat in het najaar van 2019 parallel aan deze serie een nieuw album verschijnt.

Piano/gitaar: Reyer Zwart

philippe-elan.com

“Elans geluid wekt de suggestie van aangename breekbaarheid, maar is ijzersterk.” (De Volkskrant)

Reserveren verplicht: theaterkk@gmail. com                    Entree: € 17,-

Gegevens

Datum:
15 november 2020
Tijd:
14:00 - 15:15

en Kleintje Kunst TG