Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Trojka Toneel: “Hartblok”

21 mei 2017 @ 14:30 - 17:00

Zondag 21 mei, aanvang 14.30 uur speelt Trojka Toneel “Hartblok” van Jos Ahlers.

In deze moderne komedie proberen de personages te ontsnappen aan de volwassen wereld. Hoewel deze serieuze thematiek misschien anders doet vermoeden, is Hartblok een stuk waarin veel te lachen valt.

Hartblok vertelt het verhaal van twee broers en een zus. Felix de hoofdpersoon, woont dankzij zijn huwelijk in een gouden kooi.Leon is een succesvolle schrijver, die moeite heeft met menselijk contact. Mieke wijdt zich volledig aan de verzorging van haar chronisch zieke man. Tijdens het uitruimen van het huis van hun zojuist overleden vader praten ze over zichzelf, over hun relaties, over hun kindertijd
en over hoe het is om nu wees te zijn. Vooral Felix heeft het zwaar. Hij vindt dat hij op een dood punt in zijn leven is aangekomen en neemt een rigoureuze stap. Deze moderne komedie, die laveert tussen slappe gesprekken en diepzinnige observaties, laat zien hoe zwaar het soms is om volwassen te moeten zijn en hoe heerlijk het kan zijn daar aan te ontsnappen. Even geen verantwoordelijkheden, even geen beslissingen. De personages proberen te ontsnappen aan de volwassen wereld, maar de volwassen wereld heeft de vervelende gewoonte je niet te laten gaan.

Reserveren kan nu al: theaterkk@gmail.com of bel/sms 06-54220108

Entree: € 17,-

2 Hartblok DEF

 

Gegevens

Datum:
21 mei 2017
Tijd:
14:30 - 17:00

en Kleintje Kunst TG