Laden Evenementen

« Alle Evenementen

MUSA: ‘Waterkonijnen’

augustus 15 @ 14:30 - 16:00

Zondag 15 augustus, aanvang 14.30 uur, speelt MUSA (Muhsin Abdulwahab) zijn voorstelling ‘Waterkonijnen‘.

Hij is de overgebleven helft van het voormalige duo De Waterkonijnen. Hun programma was ‘Buitengewoon grappig, intiem, herkenbaar’, volgens een recentie.

Musa is een man met een missie. Na een succesvolle Cameretten finalistentour met De Waterkonijnen, zet hij nu de tanden in zijn eerste solovoorstelling. Hij brengt verhalen die uit het leven gegrepen zijn en laat zich daarbij van zijn meest kwetsbare kant zien. De gemene deler tussen humor en kwetsbaarheid is immers dat het verbindt, zo vindt hij. En verbinding, daar is het hem om te doen. Waterkonijnen is een buitengewoon grappige, intieme, herkenbare, cultuuroverstijgende en soms ook opzienbarende reis door het leven; puur en oprecht cabaret dat je lang bijblijft.

Musa deed ervaring op op het gebied van hosten en theater. Twee jaar terug was hij finalist van de meest recente versie van Cameretten. Zijn solopad bewandelt hij op dezelfde manier: kritisch, ontwapenend, humoristisch, met een flinke dosis zelfspot en niet bang om zijn emoties te delen met het publiek

Reserveren verplicht: theaterkk@gmail.com            Entree: € 18,-

Gegevens

Datum:
augustus 15
Tijd:
14:30 - 16:00

en Kleintje Kunst TG