Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

3xPlankenkoorts: ‘Ballen’

1 februari 2019 @ 20:15 - 22:00

Vrijdag 1 februari, aanvang 20.15 uur speelt 3xPlankenkoorts hun voorstelling ‘Ballen’, een congres over de arme man.

De westerse man wordt bedreigd in zijn soort. Hij staat simpel op uitsterven. De man kwam hier weliswaar als eerste, een afgietsel van niemand minder dan God zelf, maar intussen heeft de vrouw hem verdrongen. Dat klopt niet. Overal ter wereld geldt het recht van de eerste. Wie het eerst komt, het eerst maalt. Dat recht is van alle tijden, alle plaatsen. Het is hoog tijd om de plaats van de man veilig te stellen.

U bent getuigen van het theatrale congres: ‘Ballen’. We proberen samen opheldering te creëren over de verschuiving die plaatsvindt rondom de positie van de man en de vrouw en onderzoeken de consequenties hiervan. Er is geen ontkomen meer aan. We moeten met de billen bloot. Niemand kan enkel meer toekijken. We zijn allen onderdeel van de onverbiddelijke zoektocht naar de kern van de zaak. Weg met vaagheid, weg met nuances. Helderheid moet er komen. Eens en voor altijd.

Spel            Ad Paantjens  en Dragan Zuijkerbuijk

Regie        Jens Akkermans

Tekst        Jorg van den Kieboom, Peter Dictus

Reserveren kan nu al: theaterkk@gmail.com of bel/sms 06-54220108                                                               Entree € 17,-

Gegevens

Datum:
1 februari 2019
Tijd:
20:15 - 22:00

en Kleintje Kunst TG