Escapada: In Volle Vlucht

Zondag 17 mei, aanvang 14.30 uur een swingende muziekmiddag

 Trio ‘Escapada’ presenteert haar programma “In Volle Vlucht” met onder meer Astor Piazzolla’s ‘Vier Jaargetijden’, prachtige tango’s, een zigeunerwals van Goran Bregovic en composities van het trio zelf.

‘Escapada’ bestaat uit: violiste Emma Breedveld, cellist Bence Huscar en toetsenist Sebastiaan van Delft .

Deze drie topmusici bundelen hun muzikale talenten in dit gloedvolle trio. Ze komen uit verschillende hoeken van de muziek en hebben één wens gemeen: ze willen alle ballast overboord, die de muzikale creativiteit beperkt. Wat overblijft is een programma dat de genres overstijgt. Escapada speelt even makkelijk opzwepende tango’s als eigen composities, vrolijke jazz en klassieke meesters. Daarbij schuiven ze als het even kan de bladmuziek aan de kant en spelen uit het hart; zo swingend heeft u Bach nog nooit gehoord.

Breedveld, Huszar en Van Delft hebben hun sporen verdiend in de jazz, zigeunermuziek, klassieke muziek en tango. Ze spelen en speelden onder meer bij Carel Kraayenhof, het Ives Ensemble, het Floreal Strijkkwartet en Lunapark. Ze zijn ware meesters op hun instrument en combineren dat met een avontuurlijke performance.

In de traditie van de troubadours nemen de muzikanten van Escapada u mee op een vlucht door het leven. Muziek is voor hen meer dan alleen muziek; het is een taal om verhalen over het leven te vertellen. Liefde en jaloezie, vreugde en melancholie delen zij met u in een gepassioneerd concert.

Reserveren: theaterkk@gmail.com of bel/sms 06-54220108             Entree € 15,-

WEB-ESCAPADA-RGB