UITGESTELD: Ella & Her man: ‘Stay for a while’

Deze voorstelling is wegens omstandigheden UITGESTELD!

Vrijdag 20 oktober, aanvang 20.15 uur, spelen Ella & Her man de vernieuwde versie van ‘Stay for a while’.

Beluister deze impressie: https://youtu.be/jFoBg_IZ10o

Ondanks een schurende relatie of onbegrepen liefde geeft de emotionele balans aan dat we niet zonder kunnen. De pakkende, eigen composities van Ella & Her man hebben jazzy en klassieke invloeden. De begeleiding van de grotendeels Engelstalige teksten is op klassiek gitaar en trompet. Op 11 juni 2015 wonnen Ella & Her man de singer song writers contest van Friesland. De jury was unaniem in haar oordeel en enthousiast over de uitvoering van het repertoire.

Ella de Jong is zangeres en songwriter uit Leeuwarden. Ze beschikt over een karakteristieke en warme stem en speelt piano, trompet en melodica. Enkele composities van Ella zijn gearrangeerd voor Big Band Friesland. Ella won 30 mei 2015 de solistenprijs met Big Band Friesland. Op 30 mei 2015 won zij de solistenprijs met Big band Friesland in de internationale jazz competitie in Hoofddorp.

Herman Woltman is gitarist en componist uit Sneek. Na zijn studie aan het conservatorium heeft hij samengewerkt met o.a. Izaline Calister, Nynke Laverman en Fay Lovsky. Herman is bandleider van de landelijk bekende band Souldada. Hij toerde in 2015 met Souldada in Zuid-Afrika.

  • Ella de Jong: zang, trompet en melodica
  • Herman Woltman: gitaar

Staat als een huis, zowel tekstueel als muzikaal. Pieter Wilkins (juryrapport Beste Singer Song Writers Friesland)

Allebei van hoog muzikaal niveau. Side Marten

Veel emotie in het spel. Swingt lekker. Marius de Boer

Reserveren: theaterkk@gmail.com of bel/sms 06-54220108

Entree: € 17,-

2 Ella & Her Man 2 UITGESTELD