Burt Lamaker interviewt Professor Drabb

Zondag 25 juni, aanvang 14.30 uur, is bij ons te gast de bekende Professor Drabb. Hij wordt vandaag aan de tand gevoeld door acteur Burt Lamaker. Dat leidt vast tot een hilarisch gebeuren.

Professor Drabb is al 35 jaar een begrip als artiest handlezer!Hij heeft meer dan 1miljoen handen gelezen van mensen op feesten en partijen met zijn helderziend vermaak! Hij leest elke hand, van wie dan ook, waar dan ook. Of het nou een bachelorparty in Spijkenisse is, een personeelsfeest met 1500 gasten, een intiem diner voor Marco Borsato, een online lezing van de hand van Michael Jackson of op verzoek in 2022 alle handen van de Rolling Stones in Berlijn. Drabb leest de hele wereld.

Wie is deze mysterieuze man eigenlijk? En wat drijft hem om zijn gave te gebruiken?
In een theaterinterview vertelt Professor Drabb voor het eerst over zijn leven als handlezer aan acteur/artiest Burt Lamaker, die de Professor kent uit het Hilversumse.
In dit interview onthult Professor Drabb hoe hij ontdekte dat hij het verleden en heden kan lezen in de handen van mensen. Hij vertelt over zijn meest bijzondere en spannende ervaringen met BN’ers en krankzinnige paranormale gebeurtenissen!
Burt: ”En dat zijn mooie verhalen maar ik wil meer. Is Drabb alleen maar een artiest of is er meer aan de hand? Is hij een natuurverschijnsel onbewust van zijn talent, een medium of toch een charlatan met een slimme trukendoos? Drabb is zeker een handige prater. Maar hij gaat op de pijnbank als het moet want ik wil de waarheid weten!”

Grijp de unieke kans om meer te ontdekken over deze fascinerende persoonlijkheid!
www.drabb.nl

Reserveren:  theaterkk@gmail.com           Entree: € 12,50