Bewegen

“Bewegen” is het nieuwe theaterprogramma van Gerrit Verbeek. Maar wie is Gerrit Verbeek? Voor velen geen onbekende. Reeds jaren is hij verbonden aan Toneelvereniging K&G, en nu ook aan Theater Kleintje Kunst. Hij speelde in diverse producties, maar daarnaast schrijft hij tekst en muziek. Zo ook voor dit programma.
Voor wie hem kent of nog niet kent: Hij staat of zit nooit stil. Een mens zou er moe van worden. Ook zijn omgeving, nee, vooràl zijn omgeving! In de voorstelling  “Bewegen“ probeert Gerrit Verbeek uit te leggen waarom hij maar niet stil kan zitten. Hij begrijpt de wanhoop en de irritaties, die zijn gedrag bij anderen oproept. En hij hoopt dat zijn uitleg de medemens overtuigt van zijn onmacht om al dat gedoe binnen te perken te houden. Met fraaie liedjes, leuke anekdotes en andere teksten pakt hij zijn “bewegen” bij de kop, in de hoop, dat iedereen aan het eind van zijn programma zal zeggen: “Nou goed dan, we zijn er nog steeds niet erg blij mee, maar vooruit dan maar”.

We ontvangen u graag bij één van de voorstellingen op  vrijdagavond 13 maart, 20.15 u.  en zondagmiddag 15 maart, 14.30 u.                                                 De toegangsprijs bedraagt € 10,-.